את העופות שאני מכינה אני בדרך כלל מניחה בתבנית, עם או בלי ירקות שורש, עם תבלינים, שמן זית ולתנור.
ככה הכי פשוט. כמו העוף בחוויאג’ ודבש או העוף המושלם הזה
אבל המתכון הזה בסיר, תפס את עיני, בעושר הטעמים והמרקמים שלו והייתי חייבת לנסות.
תשמעו! יוצא מדהים. מדהים. מדהים.
יש לי 2 הערות על המתכון הזה:
1. יש בו כמה שלבים של הכנה. הם קלים ופשוטים אבל בכל זאת שלבים מקדימים. שימו לב, לתכנן אותם נכון.
2. צריך לטגן כאן את העוף. זה בעיקר משפריץ לכל עבר אבל גם יכול להיות מסוכן. אז: נגבו את העוף כמה שיותר טוב לפני הטיגון. שימו מכסה. תעבדו בזהירות ובתשומת לב. ולא. לא ממליצה לוותר על השלב הזה. יש בו משהו שמוסיף המון טעם מיוחד למנה.
אין לכם את הברביקיו של נווה עדיין? לא נורא. גם טוסקנה תתאים כאן
אין לכם אבקת בצל? לא נורא. אפשר לוותר. אבל תדאגו שתהיה לכם אחת בהזמנה הבאה..זה לא מחליף אבקת מרק בצל כי מה לעשות אין תחליף למונוסדיום והסוכרים שבאבקת מרק, אבל אבקת הבצל מוסיפה טעמים עמוקים לכל תבשיל וממש מרגישים את ההבדל.
מחכה לשמוע איך יצא לכם?
מתכונים נוספים שהם ממש קלים וכולם ללא גלוטן וללא סוכר מעובד תמצאו במחברת המתכונים שלי