אחד הדברים שאני הכי אוהבת זה לקרוא ספרי בישול.
כן, אני יודעת שהיום אפשר למצוא מתכונים באינטרנט. אבל לעולם לא יהיה תחליף כנראה, לקריאה מעוררת תאבון ודמיון בספר בישול ממשי. כזה שמעבירים בו דפים, ויש בו תמונות ואפשר לראות את הכתמים הותיקים של הבישולים.
אז באחד משיטוטי האלה בספרי בישול, נתקלתי במתכון למרק גזר בקרם קוקוס.
זה היה נשמע אחר. מעניין. מסקרן. החלטתי לנסות.
והאמת -הטעמים של המרק הזה כל כך עדינים ומיוחדים ומפתיעים שזה פשוט הדהים אותי כמה מחמאות הוא גרף.
לקחתי את המתכון המקורי, הוספתי לו קצת מהטעמים של תערובות התבלינים שלי, קצת שיפצתי, טיפה דייקתי, הוספתי מעל קראנצ’ שקדים מדליק ויש לכם מנה שהולכת להיות הפתעת הארוחה. באחריות!
מחפשים עוד מתכונים מעניינים, ללא גלוטן וללא סוכר מעובד? תוכלו למצוא אותם במחברת המתכונים שלי
רוצים לשאול אותי איזו תערובת מתאימה למה? איך מכינים את? מה עושים עם תערובת ונציה?
הצטרפו אליי לקבוצת הפייסבוק קהילת התבלינים של איילת ותוכלו למצוא את כל התשובות ויותר
מחכה לשמוע איך יצא המרק שלכם…