לפעמים כל מה שצריך כדי ליצור מנה זה רגע של השראה.
פרקנו כרובית לפרחים בשביל קציצות הירק והגבינה המתובלות ובפועל היינו צריכים רק 5 פרחים מכל הכרובית.
לצידה עמדו עגבניות שרי שכבר התעייפו מהשבוע וזה היה נראה לי פשוט מתבקש לשים אותן יחד במחבת (אפשר גם בתבנית יפה) ולצלות אותן בגריל של התנור.
זילפתי עליהן שמן זית בנדיבות, תיבלתי באהבה ונתתי להן להשתזף בהנאה בגריל עד שהעגבניות התקרמלו והכרובית קיבלה צבע זהוב טעים.
כשהן יצאו, גירדתי מעליהן את גבינת הקצ’וטה של משק יעקבס. כל גבינה קשה תתאים כאן ופיזרתי את התערובת של טליה.
ככה אילתור. ככה פשוט. ככה יצא טעים ממש.
זה רק אומר שלפעמים כל מה שצריך זה רגע של השראה וכמה רכיבים, תערובת תבלינים טובה ויחד הם יצרו מנה שהרבה יותר טעימה מסך חלקיה.
אפשר להוסיף כאן גם בצל או כרישה או את הלבן של בצל ירוק או זוקיני ואפילו חציל.