הכל התחיל בפסח לפני כמה שנים,
כשהכרתי את החרוסת העירקית מהמשפחה של ניסים. אגוזים גרוסים מעורבבים עם סילאן. כמה פשוט ככה טעים
בעיני…זו הייתה פגישה ראשונה עם חרוסת שממש אהבתי! שלא הייתה מלאה בצימוקים, תפוחים ויין.
אז החלטתי להכין אותה בגרסה שלי, גם עם קוקוס ומתובלת – בהתחלה תיבלתי אותה עם גראם מסאלה, ואחרי זה עם ראס אל חנות ואז עם המתוקה של איילת
ובכל פעם כשהכנתי אותה אנשים פשוט התלהבו והתמכרו.
ואז חג אחד, בעודנו אורזים מתנות ללקוחות שלנו, החלטתי לגמרי בספונטניות להוסיף לכל מארז צנצנת קטנה של סילאן עם תערובת תבלינים שלנו, צנצנת עם אגוזים גרוסים ועוד אחת עם קוקוס. ארזתי יפה וכתבתי: תערבבו הכל יחד והנה קיבלתם חרוסת.
מאז – כל פסח אנשים חיכו למתנת החרוסת הקטנה שלנו.
ועכשיו – יש לכם כאן את המתכון. וגם סרטון של איך הכנו אותו. וגם טיפ קטן איך אפשר אחרי פסח, להפוך את החרוסת לכדורי אנרגיה טעימים.
כדי שתוכלו להכין אותה בעצמכם מתי שתרצו ואפילו לחלק אותם בעצמכם כמתנה אישית ומתובלת וטעימה – מכם.