על המתכון הזה, חשבתי לשים אזהרת התמכרות
זה מסוג המתכונים שאפשר להכין בכמה דקות, והם כל כך טעימים שקשה להניח להם עד שהקופסא פשוט נשארת ריקה.
אלה יכולים להיות כל אגוזים שתבחרו, קשיו, שקדים, אגוזי לוז ואפילו ערבוב ביניהם
כל עוד תמצאו את תערובת התבלינים שאתם אוהבים, ותיצרו איזון ממכר של מתוק, מלוח, טיפה פיקנטי ובעיקר טעים.
אפשר לשמור בצנצנת סגורה היטב בקירור לפחות שבועיים. וזה יהיה כיבוד נפלא ותוספת מיוחדת לסלטים
אגוזי מלך מתובלים
לאגוזי המלך השתמשתי בשילוב של תערובת על האש, מלח צ’ילי ומייפל. שילוב שיצר ביס שיש בו מליחות, מתיקות, חריפות קלה וטעם קל שמזכיר גריל. והכל יחד מייצר ביס כל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול.
שקדים מתובלים בתערובת המתוקה של איילת
בתיבול השקדים בחרתי את תערובת המתוקה של איילת מצד אחד, עם הטעם החורפי, קינמוני, חם, יחד עם מלח גריל שיש בו מעין טעם מעושן, מייפל (אפשר גם דבש) ושמן זית.עוד שילוב טעמים שיש בו ניגודים וחיבורים
קשיו מתובל בתערובת ונציה ופפריקה מעושנת
לתיבול הקשיו בחרתי שילוב תבלינים מלוחים ויצרתי מתיקות קלה בזכות אבקת הבצל. באופן לא מפתיע, זו הייתה הקערה הראשונה שהסתיימה.
עכשיו, זה תורכם להיות יצירתיים ולהשתעשע בתיבולים שונים לאגוזים ולשתף אותנו בקהילה ובאינסטגרם