נניח ובא לכם משהו קראנצ’י ומלוח והוא לא קרקר.
ונניח שבא לכם משהו שכשאופים אותו הוא מזכיר את ריחות המאפים של סבתא (מוסיפה: הבולגרייה או התורכייה, אבל לא חובה)
ונניח שכל זה צריך שיהיה בלי גלוטן ובלי שמנים מזוככים (כלומר, בלי מרגרינה או שמנים צמחיים כאלה ואחרים)
ונניח (אחרון ודי) שגם מתחשק לכם משהו שאפשר לקחת אותו לדרך הארוכה לחופשה המשפחתית שלכם או לטיול בצפון. כזה שיש סיכוי שגם הילדים שלכם יאהבו.
בדיוק בשביל כל הבקשות האלה יש את עוגיות הגבינה המלוחות והמתובלות האלה.
ועכשיו לשלב השינויים/שדרוגים/מה אפשר במקום:
*כל גבינה קשה תתאים כאן, תקפידו רק על הכמויות בהתאמה (אם בחרתם גבינה מסוג אחד במקום שניים שתהיה בכמות של 150-200 גר’.)
*אם אין לכם קמח שקדים, אין ברירה תקנו. אני מניחה ששילוב של טפיוקה או קמח קוקוס בכמות מסויימת יכולה להתאים כאן אבל זה ישנה את המרקם ובוודאי את הטעם.
אני תיבלתי את העוגיות עם הקראנ’צית של איילת, אתם מוזמנים לגוון ולתבל אותן עם תערובת גניש, חגיגת עגבניות, טוסקנה או טנאסיס ואפילו התערובת של טליה או פשוט תערובת עשבי תיבול
*אין לי שמץ של מושג איך לטבען את הדבר המדהים הזה, אז אם אתם טבעונים שהגעתם למתכון הזה, אני אשמח ללמוד מכם על הגרסה הטבעונית שלכם.
*יצרתם גרסה טעימה משלכם? מוזמנים להעלות לדף שלנו ואנחנו מבטיחים להוסיף אותה לאתר
ואם אתם רוצים עוד רעיונות כאלה פשוטים, קלים וטעימים אתם מוזמנים לנסות את הקרקרים שלנו או את לביבות הגניש