מתכונים של איילת

קטגוריות:

לבחירת קטגוריות מתכונים
Site Logo

המתכונים של איילת

נקה קטגוריות

כתיבת תגובה

עוגיות גבינה מתובלות ללא גלוטן

עוגיות גבינה מתובלות ללא גלוטן

נניח ובא לכם משהו קראנצ’י ומלוח והוא לא קרקר.
ונניח שבא לכם משהו שכשאופים אותו הוא מזכיר את ריחות המאפים של סבתא (מוסיפה: הבולגרייה או התורכייה, אבל לא חובה)
ונניח שכל זה צריך שיהיה בלי גלוטן ובלי שמנים מזוככים (כלומר, בלי מרגרינה או שמנים צמחיים כאלה ואחרים)
ונניח (אחרון ודי) שגם מתחשק לכם משהו שאפשר לקחת אותו לדרך הארוכה לחופשה המשפחתית שלכם או לטיול בצפון. כזה שיש סיכוי שגם הילדים שלכם יאהבו.

בדיוק בשביל כל הבקשות האלה יש את עוגיות הגבינה המלוחות והמתובלות האלה.

ועכשיו לשלב השינויים/שדרוגים/מה אפשר במקום:

*כל גבינה קשה תתאים כאן, תקפידו רק על הכמויות בהתאמה (אם בחרתם גבינה מסוג אחד במקום שניים שתהיה בכמות של 150-200 גר’.)

*אם אין לכם קמח שקדים, אין ברירה תקנו. אני מניחה ששילוב של טפיוקה או קמח קוקוס בכמות מסויימת יכולה להתאים כאן אבל זה ישנה את המרקם ובוודאי את הטעם.

אני תיבלתי את העוגיות עם הקראנ’צית של איילת, אתם מוזמנים לגוון ולתבל אותן עם תערובת גניש, חגיגת עגבניות, טוסקנה או טנאסיס ואפילו התערובת של טליה או פשוט תערובת עשבי תיבול

*אין לי שמץ של מושג איך לטבען את הדבר המדהים הזה, אז אם אתם טבעונים שהגעתם למתכון הזה, אני אשמח ללמוד מכם על הגרסה הטבעונית שלכם.

*יצרתם גרסה טעימה משלכם? מוזמנים להעלות לדף שלנו ואנחנו מבטיחים להוסיף אותה לאתר

ואם אתם רוצים עוד רעיונות כאלה פשוטים, קלים וטעימים אתם מוזמנים לנסות את הקרקרים שלנו או את לביבות הגניש

אז מה צריך?

  • 1.5 כוסות קמח שקדים
  • 100 גר’ גבינת פרמז’ן מגורדת
  • 100 גר’ גבינת קשקבל מגורדת
  • 80 גר’ חמאה מומסת
  • 2 ביצים
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כוס הקראנצ’ית של איילת

מה עושים עם זה?

  1. מערבבים את כל המרכיבים יחד עד שמתקבלת עיסה אחידה ודביקה.
  2. מרטיבים את הידיים ויוצרים עוגיות שטוחות ומניחים על תבנית עם נייר אפייה
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, עד שהן מזהיבות ממש. עניין של 15-20 דקות. תלוי בתנור שלכם. תהיו עם יד על הדופק שלא יהיו בהירות מידי ושלא יישרפו לכם.

אחרי שהעוגיות מצטננות, מעבירים לקופסא אטומה ושומרים במקרר. יש בהחלט סיכוי סביר שעם הזמן העוגיות יאבדו מהפריכות שלהן


המוצרים המרכיבים את המתכון:

+ -

הטוסקנה של איילת

תערובת נפלאה לירקות שורש, עופות, בשר, חביתות, גבינות וסלטים

  • הוספה לסל
  • 1743
הוספה לסל
+ -

הקראנצ'ית של איילת

תערובת קראנצ'ית שיש בה מרקמים וטעמים, בכל ביס מתגלה טעם נוסף

הוספה לסל
+ -

תערובת גניש

תערובת מלאת טעמים של עשבי תיבול וירקות מיובשים שמתאימה לגבינות, עופות, סלטים חביתות ומאפים

  • הוספה לסל
  • 17100
הוספה לסל
+ -

קמח שקדים (שקד טחון)

שקדים טחונים (קמח שקדים) יכולים לשמש כבסיס לקינחים, ומאפים מתוקים ומלוחים ללא גלוטן

(מחיר ל100 גרם : ₪9.0)
הוספה לסל