שלום אורח
משלוחים לנק' איסוף חינם מעל 50 ש"ח | דברו איתנו משלוחים לנק' איסוף חינם מעל 50 ש"ח
דברו איתנו

אפונה עדינה בחלב קוקוס

בדר"כ מתכוני אפונה הם די שבלונים.
אפונה. תבלינים. מים. וזהו.

הרצון והניסיון לגוון, לאלתר, להוסיף עוד ערכים תזונתיים ושומן למנה, הביא אותי לנסות לבשל את האפונה בחלב קוקוס.

מה שהדהים אותי היה שזו הפכה להיות המנה המועדפת על הבנות שלי.

אז זו יכולה להיות התוספת של הארוחה, וזו גם יכולה להיות חלק משמעותי בארוחה צמחונית (או טבעונית).

ומה עוד יפה במנה הזו, שעל אותו עקרון ובדיוק באותה הדרך (רק עם קצת יותר זמן בישול) אפשר להכין ברוקולי או ברוקומיני והם יוצאים פשוט טעימים כל כך

אז מה צריך?

  • 1 שקית אפונה עדינה או אפונת גינה של סנפרוסט (אחרי מחקר וניסוי הגעתי למסקנה שזה המותג שהכי טעים לי)
  • 1 כוס קרם קוקוס (באופן אישי אני מעדיפה להשתמש בכזה שהוא נטו קוקוס בלי משמרים או תוספים)
  • 1 כפית מאד שטוחה של קארי מסאלה (שטוחה. אלא אם אתם רוצים את המנה פיקנטית)
  • 1.5 כפיות מלח מתובל

מה עושים עם זה?

במשפט אחד: שמים הכל בסיר ונותנים לזה להתבשל תוך כדי ערבוב מידי פעם, עד שהאפונה מתרככת ומתחממת.

ואם רוצים לגוון, או ליצור תוספת שהיא דלת פחמימה, מחליפים את האפונה בברוקולי או ברוקומיני (גם הם של סנפרוסט)
רוצים לקשט או לתת את המגע הקראנצ'י? תוסיפו מעל תערובת גניש….

המוצרים המרכיבים את המתכון:

כתיבת תגובה

נרשמים לניוזלטר שלנו ומקבלים:

כל מה שאפשר לעשות עם התבלינים, מתכונים מעולים והנחות מיוחדות לחברי מועדון!

(אנחנו לא אוהבים להספים, אפשר לצאת מתי שרוצים)


סגירת תפריט
Wishlist 0
Continue Shopping
×

עגלת קניות