משלוחים לנקודת איסוף חינם בהזמנות מעל 150 ש"ח, משלוח עד הבית חינם מעל 300 ש"ח

משלוחים לנקודת איסוף חינם בהזמנות מעל 150 ש"ח, משלוח עד הבית חינם מעל 300 ש"ח

קרקרים ללא גלוטן

שיתוף

איך קרקרים ללא גלוטן הפכו להיות הנשק הסודי שלי

מהיום שגיליתי את המתכון לקרקרים האלה, הם הפכו להיות הנשק הסודי שלי בכל מפגש.

יום המשפחה בגן? אני מביאה קרקרים, מטבלי גבינות וממרחים

יש פגישה או מפגש עם ספקים / לקוחות / חברים? אני מכינה את הקרקרים ומגישה ליד את הממרחים הנפלאים שלנו

5 דקות הכנה

8 דקות אפייה

ומיליון מחמאות.

סיבה מספיק מוצדקת כדי להכין אותם שוב ושוב.

קרקרים

צילום: @Soofgi

 

מראש אני כותבת שאין לי מושג איך זה יעבוד עם קמחים אחרים שהם לא קמח שקדים

כל היופי של הקרקרים האלה הוא בחיבור הפשוט והקל בין חומרי הגלם

וההפתעה של הקרקרים היא תמיד התיבול

 

קרקרים

צילום: @Soofgi

 

יש כאן קרקע פוריה לגוון כל פעם מחדש את התיבול ולהכין אפילו כמה גרסאות בו זמנית.

תבלינים שילכו מצויין כאן: זעתר, טוסקנה, חגיגת עגבניות, אלון דגים, טנאסיס ואפילו דואה

אל תשכחו כמובן לצרף ממרחים כדי שיהיה מעניין יותר.

אפשר לבחור מבין הממרחים שלנו או פשוט להכין גבינה מתובלת כמו במתכון הזה

ויש גם גרסא טבעונית שסחפה כאן מחיאות כפיים.

ממרח עגבניות מיובשות

צילום: @Soofgi

הטיפים שלי:

  • קמח שקדים = שקד טחון. לא הגרסה נטולת השומן
  • אל תפריזו בשמן זית, תמדדו כאן בכפות, אחרת הבצק יהיה נוזלי ושומני מידי
  • תערבבו היטב וכשהכל מתגבש תעברו ללוש מעט עם הידיים למרות שהבצק דביק
  • תשמנו שני דפי אפייה כך הבצק לא ידבק לכם
  • תרדדו דק. ככל שיהיה דק יותר, זה יאפה מהר יותר ויהיה פריך יותר
  • אל תשכחו לסמן את הבצק לפי החיתוך שאתם רוצים, לפני האפייה
  • אל תעזבו אותם בתנור בלי השגחה כי בקלות הם יכולים להשרף. תוציאו כשהם מזהיבים
  • הם מאבדים את הפריכות שלהם לאורך זמן ולכן כדאי להכין סמוך להגשה ואם לשמור אז בקופסא אטומה היטב (נניח כמו קופסאות התבלינים שלנו)

מוזמנים לשתף אותנו בקהילת התבלינים של איילת בגרסאות שלכם לקרקרים

 

אז מה צריך?

  • 1 כוס קמח שקדים
  • 1 ביצה
  • 1 כפית גדושה תערובת תבלינים  – טוסקנה
  • 2 כפות שמן זית ועוד שמן זית לשימון

מה עושים עם זה?

  1. מחממים את התנור ל 180 מעלות
  2. בקערה, שמים את כל המרכיבים ומערבבים היטב עד שהם מתגבשים לכדי בצק.
  3. אם צריך לשים מעט עם הידיים כדי לגבש לכדי בצק
  4. משמנים 2 דפי אפיה בשמן זית, שמים את הבצק ביניהם ומרדדים לעלה דק
  5. מסירים את הדף העליון ומעבירים את הדף האפייה עם הבצק לתבנית וחורצים עליו את סימני החיתוך לריבועים או מעוינים
  6. מכניסים לתנור לכ-8 דקות (תלוי בתנור) או עד שמזהיב
  7. מוציאים, מצננים וחותכים / שוברים ומגישים.

תגובות

מחשבה אחת על "קרקרים ללא גלוטן"

  1. Avatar שי הגיב:

    וואו זה טעים בצורה מפחידה!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כדאי לדעת על התערובות שלנו

הכי טרי שיש

התערובות נטחנות ונארזות בסמוך למשלוח -
אין אצלנו תבלינים שעומדים על המדף

התערובות שלנו כשרות

כשרות בד"צ בית יוסף ורבנות צפון השומרון.
חלק מהמוצרים עם כשרויות מקומיות

מומלץ לאחסן במקום נגיש

כדאי לשמור את התערובות במקום שבו הן יהיו זמינות
לשימוש יומיומי

גם הקופסאות מועילות

הקופסאות אטומות לשמירה על הטריות ומתאימות
למגוון שימושים בבית

אולי תאהבו גם:

סל קניות
0
    0
    הסל שלך

    הסל שלך ריק כרגע

    הגיע הזמן למלא אותו (ואת הבית!) בטעמים ובריחות נפלאים
      אופן המשלוח
      מה הקופון שלך?
      חנות
      0 הטעמים המועדפים שלי
      0 פריטים עגלה
      החשבון שלי
      • הרשמה
      שכחת סיסמה? אין בעיה. מייד נשלח לך מייל שיסדר את זה
      דילוג לתוכן