סלט ירקות קלויים
זה סלט שחייב להיות אצלכם בתפריט בכל פעם כשאתם מדליקים את המנגל
זה כל כך מתבקש שאם כבר הדלקנו אש, נצלה בה ירקות וניצור מהם סלט.
זה גם סלט שנשמר היטב בקירור וטעמיו רק הולכים ומשתבחים כך שאף פעם אין יותר מידי ממנו.
ויש כאן טוויסט קטן
התיבול.
קל לתבל סלט כזה במלח פלפל קצת שמן זית וחצי לימון סחוט
אבל הנה שדרוג שהקפיץ את הטעמים של הסלט הזה למחוזות חדשים – טפנד קלמטה.
כן כן. בדיוק כמו בקבב עם ממרח העגבניות ולימונים כבושים, כמו בפאי רועים או בסיר דגים לשבת
הממרחים הופכים להיות חלק מהתיבול והתוצאה היא טעמים נפלאים ומיוחדים.
גם כאן אפשר להחליט להשתמש בממרח עגבניות מיובשות, טפנד זיתים ירוקים או ממרח ארטישוק לתיבול.
מזכירה לכם לצרף לסלט הזה את המטבוחה חצילים של ברית והסלט כרוב שומר או הסלט שורשים כדי ליצור שולחן עשיר ומגוון.