ממולאים זו מבחינתי ה – מנה של מאמא ושל בית. אני מודה, אף פעם לא הכנתי ממולאים למרות שסיר כזה יכול לקנות את ליבי בקלות רבה. אז הפעם העזתי והכנתי ממולאים במיוחד לראש השנה ובתור מתחילה, אני חייבת לציין שיצאה לי מנה מעולה ממש.
אני בחרתי למלא את המנה בבשר, אפשר לשלב עם אורז חצי מבושל ולצמחונים הייתי ממליצה למלא באורז או קינואה שעברו חצי בישול קודם לכן.
את הכלי לריקון הקישואים אפשר למצוא בכל סופר או חנות לכלי בית. הוא עולה ממש כמה שקלים ומגיע במספר גדלים.
אפשר להוסיף לחגיגה בצלים ממולאים או חצילונים ממולאים ואפילו פלפלונים אדומים ממולאים.
ורק תראו איך לקחתי תערובת שהיא “כביכול” מיועדת לדגים והבאתי אותה לתת פרשנות חדשה לרוטב הרימונים