איך מכינים בייגל?
בהרבה יותר קלות ופשטות ממה שנדמה לנו.
קרן אגם שהיא אלופת האפייה, מראה כל פעם מחדש איך אפייה עם שמרים יכולה להיות פשוטה עם תוצאה טעימה ובמינימום מאמץ
אז לקחנו את המתכון שלה
שדורש בסך הכל הכנה של בצק ואפייה בלי השלב של בישול במים
ורק שיחקנו עם התוספות מעל
כי בדיוק בשביל זה יש תערובות ותבלינים – יתאימו כאן השומשום השחור, הלבן, הקראנצ’ית של איילת, טוסקנה, טנאסיס, חגיגת עגבניות, התערובת של טליה, הברביקיו של נווה וגם ספייסי עדנה
זה בדיוק הזמן לגלות תעוזה ויצירתיות משלכם ולבחור איזו תערובת תקשט את הבייגל שלכם