משלוחים לנקודת איסוף חינם בהזמנות מעל 150 ש"ח, משלוח עד הבית חינם מעל 300 ש"ח

משלוחים לנקודת איסוף חינם בהזמנות מעל 150 ש"ח, משלוח עד הבית חינם מעל 300 ש"ח

חטיף אגוזים וטחינה ללא גלוטן

שיתוף

חטיף אגוזים וטחינה ללא גלוטן

החטיף הזה הוא פתרון מושלם ל:
ארוחת הבוקר, כשרוצים משהו שהוא גם בריא וגם בלי גלוטן וגם בלי סוכר מעובד
צידה לדרך כשיוצאים ליום ארוך ולא מספיקים להתארגן על ארוחה משביעה לפני או תוך כדי
חטיף נהדר לילדים שאוהבים אגוזים, כשרוצים לתת להם משהו שהוא גם מזין ולא רק קצת מתוק
והוא גם נהדר בתור פינוק ליד הקפה של אחר הצהריים
והוא הכי נפלא בתור מה שמגישים לאורחים שהודיעו לפני כמה דקות שהם בדרך אלינו. כי זה כל כך קל ומהיר להכנה ואפשר שתמיד יהיה מזה במקפיא בדיוק למקרים כאלה.

שתפו אותנו כאן או בדף שלנו בפייסבוק בגרסה הפרטית שלכם לחטיף הנהדר הזה

אז מה צריך?

  • 1/2 כוס מכל האגוזים הטבעיים שאתם מוצאים
    סה”כ 3 כוסות אגוזים.
    אני השתמשתי ב: אגוזי מלךפיסטוק טבעי קלוףקשיושקדיםפקאן טבעיאגוזי לוז
  • 1/2 כוס צ’יפס קוקוס טבעי
  • 1/2 כוס חמוציות ברכז תפוחים
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 2 כפות דבש טבעי / קרם דבש ג’ינג’ר
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • 1 כפית קינמון טחון / המתוקה של איילת
  • 1/2 כפית מלח הימליאה דק

ומה עושים עם זה?

  1. מחממים את התנור ל 180 מעלות. מסדרים את האגוזים והקוקוס בתבנית ואופים אותם כ 10-15 דקות עד להזהבה (רק אל תשימו ותלכו לעיסוקיכם כי זה נשרף ברגע…אז תהיו עם יד על הדופק)
  2. מוציאים את האגוזים ומעבירים אותם למעבד מזון וגורסים אותם בכמה פולסים קצרים. חשוב לשים לב!! גורסים. לא טוחנים. כמה פולסים ולא לחיצה ארוכה….
  3. בסיר מחממים את הטחינה, הדבש, השמן והקינמון עד לרתיחה קלה ועד שהכל מתחבר לתערובת אחידה
  4. מעבירים את האגוזים ומוסיפים את החמוציות לקערה, שופכים מעל את תערובת הטחינה ומערבבים היטב. היטב. גם מלמטה כלפי מעלה.
  5. מעבירים את המסה שנוצרה לתבנית גדולה שיש בה נייר אפייה.
    ** עכשיו שימו לב לפטנט: לוקחים כוס רחבה, מרטיבים לה קצת את התחתית ומהדקים באמצעותה את המסה של האגוזים, לתבנית.
  6. מעבירים למקפיא לשעה (אפשר יותר), מוציאים וחותכים או פשוט שוברים. מומלץ לשמור בקירור או במקפיא.

ועכשיו לעדכוני גרסאות:
אפשר אם רוצים, להחליף חצי מכמות האגוזים בפצפוצי אורז. מוסיפים אותם יחד עם החמוציות (כלומר לא קולים אותם בתנור)
אפשר אם מעדיפים, להחליף חצי מכמות האגוזים בשיבולת שועל ללא גלוטן ומצרפים אותה לשלב הקלייה בתנור
אפשר להשתמש רק בחלק מהאגוזים, אפשר להוסיף עוד פירות מיובשים יחד עם החמוציות כמו משמש מיובש טבעי רק לא לשכוח לקצוץ אותו קצת קודם.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כדאי לדעת על התערובות שלנו

הכי טרי שיש

התערובות נטחנות ונארזות בסמוך למשלוח -
אין אצלנו תבלינים שעומדים על המדף

התערובות שלנו כשרות

כשרות בד"צ בית יוסף ורבנות צפון השומרון.
חלק מהמוצרים עם כשרויות מקומיות

מומלץ לאחסן במקום נגיש

כדאי לשמור את התערובות במקום שבו הן יהיו זמינות
לשימוש יומיומי

גם הקופסאות מועילות

הקופסאות אטומות לשמירה על הטריות ומתאימות
למגוון שימושים בבית

אולי תאהבו גם:

סל קניות
0
    0
    הסל שלך

    הסל שלך ריק כרגע

    הגיע הזמן למלא אותו (ואת הבית!) בטעמים ובריחות נפלאים
      אופן המשלוח
      מה הקופון שלך?
      חנות
      0 הטעמים המועדפים שלי
      0 פריטים עגלה
      החשבון שלי
      לקוחות יקרות ויקרים – יצאנו לחופשת החג

      אנחנו מאחלים לכם חג רגוע ומתובל בכל טוב
      החנות האינטרנטית אומנם ממשיכה להיות פתוחה
      אך שירות הלקוחות והמשלוחים יחזרו לפעול ב 30.4

      • הרשמה
      שכחת סיסמה? אין בעיה. מייד נשלח לך מייל שיסדר את זה
      דילוג לתוכן