אז מה עושים כשלא אוכלים לחם?
על מה מורחים?
לחם ללא גלוטן זה לא אופציה?
לחם ללא גלוטן זו לא אופציה בדרך כלל פשוט כי הוא עמוס בעמילנים, סוכרים ומשמרים שמבחינתי הופכים אותו למשהו שהוא לא נכלל בקטגורית “אוכל” שלא לדבר על “בריא”.
אופציה אחת ללחם היא לחמניות חמאת שקדים המדהימות, שאפשר לעשות אותן גם בתבנית אינגליש ולקבל לחם.
שבשביל להכין אותו אני משתמשת בחמאת שקדים או חמאת שלושת האגוזים האלה.
אפשר להכין את המתכון הזה גם עם טחינה.
ובכל מקרה כדאי להחזיק בבית גם חומץ תפוחים אורגני.
אבל נניח שאין חמאות אגוזים או טחינה. ועדיין אתם צריכים לצאת לטיול, או ליום לימודים ארוך ואתם רוצים לקחת איתכם משהו שלא צריך לחמם או לבשל. מה עושים?
בשביל זה הומצאה לאפת החביתה!!
זו חביתה שממלאים אותה בדברים טובים, מגלגלים ו…הופה! לאפה. מלאת טעמים. כזו שנוח לאכול גם בדרכים.
ואם כבר לאפה מחביתה אז קבלו את הגרסה המשודרגת שיש אותה גם במלוח וגם במתוק