בית לזית והפעם הגרסא ללא גלוטן.
היופי – שממש קל להכין אותו ואפשר להכין את החטיף הזה עם הילדים.
אפשר ללמד אותם למדוד ולשקול ולערבב. ואפשר לתת להם למלא ולבחור את הזיתים הכי יפים ואחר כך לגלגל ולסדר בתבנית
ואחר כך לראות אותם עומדים ליד התנור ומציצים דרך דלת הזכוכית ולראות איך הם לאט לאט נאפים ונהיים מוכנים
בחיי שאין משהו מרגש יותר מאשר ילדים שמתלהבים ממשהו שהם מכינים בעצמם.
מומלץ לשמור בכלי סגור במקום מחבוא כדי שבאמת יישאר לאורחים..
עוד פינוק גבינתי מלוח ונפלא: עוגיות גבינה מלוחות עם תבלינים. תודו לי אחר כך.