שלום אורח
משלוח לנקודת איסוף חינם מעל 150 ש"ח | דברו איתנו משלוח לנקודת איסוף חינם מעל 150 ש"ח
דברו איתנו

קרקרים ללא גלוטן, ממרח עגבניות, טפנד זיתים

אתמול העברתי יחד עם הנטורופתית ליטל פלד, ערב הכרות על תזונת הפליאו.

אנשים שבאים למפגש כזה בדר"כ שואלים חצי בצחוק וחצי ברצינות אם יהיה בשר בתור כיבוד.

אז זהו…שלא חייבים לכבד או לאכול רק בשר בפליאו, יש עוד מגוון עצום של מאכלים טעימים, פשוטים להפליא ולגמרי נקיים מגלוטן וסוכר ומשמנים מזוככים, שאפשר להכין בבית בכמה דקות.

על השולחן היו ירקות חתוכים, פירות העונה, קרקרים ללא גלוטן, ממרח זיתים פשוט וטעים וממרח עגבניות מדהים.

את הממרחים אפשר לקנות ממש כאן: טפנד זיתים / ממרח עגבניות מיובשות או להכין לבד.

את המתכון לקרקרים לקחתי מהבלוג של אודליה ממן שמכינה דברים פשוטים וטעימים ומאד פליאו, ועשיתי את ההתאמות שלי:

 

בסוף המתכון כמובן יחכו לכם כל המוצרים שמתאימים למתכון

אז מה צריך?

לקרקרים:

לממרח עגבניות מיובשות:

לטפנד זיתים:

ומה עושים עם זה?

קרקרים:
מערבבים את החומרים היבשים, מוסיפים את הביצה ושמן הזית, מרדדים בין שני ניירות אפייה לעובי של חצי ס"מ, מעבירים עם נייר אפייה התחתון לתבנית, עם סכין או גלגלת פיצה חורצים סימני ריבועים, ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, למשך 12 דקות. מומלץ לסובב את התבנית פעם אחת במהלך האפייה. ומומלץ לא לשכוח את התבנית בתנור מעבר לזמן, כמו שקרה לי…. (למרות שגם הקרקרים השרופים יצאו ממש טעימים)

ממרח עגבניות:
מכניסים את כל החומרים למעבד מזון או מיכל בלנדר מוט ומרסקים היטב.

טפנד זיתים:
מכניסים את כל החומרים למעבד מזון או מיכל בלנדר מוט ומרסקים היטב.

 

המוצרים המרכיבים את המתכון:

כתיבת תגובה

נרשמים לניוזלטר שלנו ומקבלים:

כל מה שאפשר לעשות עם התבלינים, מתכונים מעולים והנחות מיוחדות לחברי מועדון!

(אנחנו לא אוהבים להספים, אפשר לצאת מתי שרוצים)


סגירת תפריט
Wishlist 0
Continue Shopping
×

עגלת קניות