מנת קינוח שהיא קלאסית לראש השנה. מחברת את התפוח עם הדבש בעוד דרך טעימה. והיופי בה שהיא ללא גלוטן וללא סוכר מעובד.
בעצם. ממש לא חייבים לחכות לראש השנה כדי להנות ממנה. אפשר בכל הזדמנות כשרוצים משהו קליל, פשוט ומפנק
קחו בחשבון שהיא לא מתוקה מידי ויכול להיות שלמי שרגיל למתיקות של סוכר לבן זה ירגיש אפילו לא מתוק בכלל. תבחרו במודעות את רמת המתיקות של המנה.
9 מחשבות על "קראמבל תפוחי עץ ללא גלוטן"
יש המלצת כמות לתבנית, כלומר מנה לא אישית, או פשוט להכפיל לפי הנפח?
כתוב פעמיים חמאה/שמן קוקוס.
פעם אחת מתייחסת לבצק הקרמבל ופעם שנייה לתפוחים עצמם…
איילת, אם אני מכינה מראש ואופה בסמוך לארוחה, התפוחים לא ישחירו?
אין בעיה להכין מראש ואז לאפות
אפשר שמן זית במקום שמן קוקוס ואם כן כמה ?
אפשר בהחלט. ממליצה לבחור שמן זית מאד עדין דוגמת ארבקינה. והכמות של השמן קוקוס והזית – זהים
היי. אפשר להחליף את הקמח קוקוס?
אפשר לוותר ולהוסיף עוד קצת קמח שקדים