הסיפור של הפאי הזה מתחיל בפיקניק ו 2 ביצים.
בדר”כ כשאנחנו יוצאים לפיקניק, אני מכינה ערמה של ביצים קשות, סלט טונה, ירקות חתוכים, לפעמים איזו פשטידה טעימה, מאפינס פיצה או לביבות אורז.
כמו שאתם בטח שמים לב, צריך כאן ביצים והרבה.
אני פותחת את המקרר כדי להתחיל להתכונן ומגלה שיש במקרר… 2 ביצים בלבד.
יום שבת.
7 בבוקר. אין ממש מקום פתוח במרחק הליכה שאפשר לקנות בו ביצים. המקום הכי קרוב זה חצי שעה נסיעה הלוך חזור.
אוקי. אז מה עושים?
מאלתרים.
הסתכלתי מה יש במזווה ובמקרר: היו גבינות מוצרלה ופרמז’ן, היה קמח שקדים, היו כמה בטטות.
נזכרתי שלבצק מוצרלה שאני מכירה צריך ביצה אחת בלבד.
החלטתי להשתמש בבטטות כדי להכין מעין פירה
ודימיינתי מאפה בצקי שבתוכו יש מילוי בטטה.
אבל הייתה לי רק עוד ביצה אחת ולא היה מה שיחזיק את המסה של הבטטה שהייתה יחסית נוזלית ולא היה לי זמן לתת לה להגיר נוזלים ולהתמצק.
אז אילתרתי.
וזו התוצאה:
רוצים לדעת איפה עשינו פיקניק?
יש כאן הסבר מדוייק איפה ואיך מגיעים
ואת פשטידת הפרחים אתם מכירים?