זו אחת המנות המהירות והפשוטות להכנה. כל מה שצריך עבורה זו תערובת תבלינים אחת, שמן זית ואתם מסודרים.
כשאני ממש קצרה בזמן, ואני חייבת ארוחת צהריים מהירה, כזו שתהיה מוכנה בכמה דקות, עוף מוקפץ בתבלינים תמיד יהיה הפתרון.
הדרך לא להשתעמם מהמנה היא פשוט לגוון וכל פעם לבחור בתערובת תבלינים אחרת.
פעם אני מכינה את העוף עם תערובת ונציה, פעם עם תערובת קייג’ון ופעם עם תערובת שווארמה או תערובת על האש ובכל פעם כזו מתקבל עוף בטעם אחרת ומנה לגמרי שונה מזו שהכנתי לפניה.
את המתכון הזה אתם חייבים לשמור לעצמכם במקום שקל לשלוף כי אם אתם בעניין של בישול מהיר, פשוט וטעים – זה בדיוק המתכון בשבילכם.
ומה מגישים ליד?
מתכון ממש פשוט לתפוחי אדמה ובטטה בתנור.
הטיפ שלי : תתחילו עם התוספת. מכניסים אותה לתנור ומתפנים להכין את העוף. פשוט כי לתפוחי אדמה לוקח יותר זמן להיות מוכנים.