שלום אורח
משלוח לנקודת איסוף חינם מעל 150 ש"ח  | דברו איתנו משלוח לנקודת איסוף חינם מעל 150 ש"ח 
דברו איתנו

עוף מוקפץ בתבלינים ותפוחי אדמה קריספיים בתנור

זו אחת המנות המהירות והפשוטות להכנה. כל מה שצריך עבורה זו תערובת תבלינים אחת, שמן זית ואתם מסודרים.

 

כשאני ממש קצרה בזמן, ואני חייבת ארוחת צהריים מהירה, כזו שתהיה מוכנה בכמה דקות, עוף מוקפץ בתבלינים תמיד יהיה הפתרון.

הדרך לא להשתעמם מהמנה היא פשוט לגוון וכל פעם לבחור בתערובת תבלינים אחרת.

פעם אני מכינה את העוף עם תערובת ונציה, פעם עם תערובת קייג'ון ופעם עם תערובת שווארמה או תערובת על האש ובכל פעם כזו מתקבל עוף בטעם אחרת ומנה לגמרי שונה מזו שהכנתי לפניה.

את המתכון הזה אתם חייבים לשמור לעצמכם במקום שקל לשלוף כי אם אתם בעניין של בישול מהיר, פשוט וטעים – זה בדיוק המתכון בשבילכם.

ומה מגישים ליד?
מתכון ממש פשוט לתפוחי אדמה ובטטה בתנור.
הטיפ שליתתחילו עם התוספת. מכניסים אותה לתנור ומתפנים להכין את העוף. פשוט כי לתפוחי אדמה לוקח יותר זמן להיות מוכנים.

עוף מוקפץ בתבלינים

מה צריך?

מה עושים עם זה?

  1. מניחים את העוף עם התבלינים ושמן הזית בקערה ומערבבים היטב.
  2. נותנים לעוף במרינדה לנוח כחצי שעה
  3. מחממים מחבת נון סטיק וכשהיא חמה מעבירים פנימה את העוף והמרינדה ומטגנים עד שהעוף מעט מזהיב.

תפוחי אדמה קריספיים בתנור

מה צריך?

מה עושים עם זה?

  1. מחממים תנור ל 200 מעלות
  2. מפזרים את קוביות תפוחי האדמה והבטטה בתבנית עם נייר אפייה
  3. מוסיפים תבלינים ושמן זית
  4. מערבבים היטב
  5. מעבירים לתנור ואופים כשעה –שעה וחצי עד שתפוחי האדמה רכים זהובים וקראנ'צים

המוצרים המרכיבים את המתכון:

כתיבת תגובה

נרשמים לניוזלטר שלנו ומקבלים:

כל מה שאפשר לעשות עם התבלינים, מתכונים מעולים והנחות מיוחדות לחברי מועדון!

(אנחנו לא אוהבים להספים, אפשר לצאת מתי שרוצים)


סגירת תפריט
Wishlist 0
Continue Shopping
×

עגלת קניות