אני מאד אוהבת אתגרים. כמה שאני אוהבת אותם ככה הם מלחיצים אותי.
ובאותה נשימה גם מוציאים ממני את המיטב
אז ערב אחד, כשהאורחים היו עוד רגע בדלת, והבנות עדיין במקלחות רגע לפני סיפורי השינה, והבית עדיין הפוך מ”שגרת” החופש הגדול, איתגרתי את עצמי לאלתר עוגה.
אחד הדברים שאני אוהבת בפייסבוק, זה את האפשרות להשתמש בחוכמת ההמון. זה לעולם לא יעבוד כל כך טוב בשום מדיה אחרת שאנחנו מכירים.
תוך כדי איסוף צעצועים וקריאות לגדולה שתכנס כבר למקלחת, הספקתי להשחיל בקשה באחת הקבוצות למתכון סופר זריז לעוגה או עוגיות שיהיה אפשר להגיש ליד הקפה.ואני כמו אני גם יש לי תנאים: שתהיה בלי גלוטן, בלי סוכר מעובד וקלה להכנה.
והרשת כמו הרשת יודעת לעשות מלאכתה היטב ותוך דקות ספורות הופיעו כמה מתכונים שמתוכם אילתרתי עם מה שהיה בבית את המתכון הבא:
6 מחשבות על "עוגת שיש ללא גלוטן"
שלום רב
האם אפשר להחליף את קמח השקדים בקמח כוסמין מלא? אם כן-מה הכמות שצריך? והאם צריך להוסיף נוזלים?
תודה מראש
הי לימור, קמח שקדים וקמח כוסמין הם קמח שונים לחלוטין ולא יתנהגו אותו הדבר במתכון. אם את רוצה עם עוגת שיש עם קמח כוסמין עדיף לקחת מתכון לעוגת שיש מקמח רגיל ולעשות את ההמרה.
היי איילת, מה אפשר לשים במקום הקמח קוקוס?
טפיוקה? קורונפלור?
תודה מראש
אפשר שבבי קוקוס או פשוט עוד 2 כפות קמח שקדים
היי איילת
אפשר להחליף את השמנת בשמנת להקצפה?
אם תחליפי, מרקם העוגה יהיה נוזלי, מה גם שבשמנת חמוצה יש השפעה על התססת הסודה לשתיה ומכאן גם אוריריות העוגה. אם כבר עדיף להחליף ביוגורט