משלוחים לנקודת איסוף חינם בהזמנות מעל 150 ש"ח, משלוח עד הבית חינם מעל 300 ש"ח

משלוחים לנקודת איסוף חינם בהזמנות מעל 150 ש"ח, משלוח עד הבית חינם מעל 300 ש"ח

עוגת גבינה אוכמניות ללא גלוטן

שיתוף

עוגת גבינה אוכמניות ללא גלוטן

נכון כבר כתבתי על זה שהעולם נחלק לאלה שאוהבים עוגות גבינה קרות ולאלה שאוהבים עוגות גבינה אפויות?
אז אני מאלה שמאוהבות בעוגות גבינה קרות.
משהו במרקם של האפויות פחות עושה לי את זה
ואחרי המלכה האם עוגת גבינה פירורים, מגיעה הנסיכה – עוגת גבינה עם אוכמניות

לא צריך לאפות אותה בכלל. ואפילו עשיתי אותה בגרסא טבעונית. יש יותר מזה??

התחתית של שתי העוגות זהה. המילוי שונה.
המתכון מתאים לתבנית 24 עגולה.
כל המוצרים שצירפתי למתכון – נמצאים אצלנו בחנות האינטרנטית ומומלץ פשוט להוסיף אותם לסל.

אם אתם נמנעים ממוצרי חלב או שיש לכם אורחים טבעוניים ואתם רוצים לפנק אותם בעוד משהו מתוק אז תציעו להם
נגיסי טחינה וקרמל

מה צריך

 לתחתית:

  • 3/4 כוס פקאן טבעי או שקדים
  • 1/3 כוס שבבי קוקוס (קוקוס טחון)
  • 1 כוס תמרים ללא הגלעין

למלית הגבינה:

  • 500 מל’ שמנת מתוקה (2 קופסאות קטנות רגילות או קופסא אחת גדולה)
  • 250 גר’ גבינת מסקרפונה (1 קופסא. אפשר גם קרם פרש זה רק יצא טיפה פחות יציב)
  • 1 גביע יוגורט יווני 7-8% שומן.
  • 1/4 כוס מייפל טהור

למלית הקשיו:

  • 2.5 כוסות קשיו טבעי שהושרה במשך הלילה במים וסונן
  • 1/2 פחית קרם קוקוס (את החצי השני אפשר להקפיא או להכין תבשיל קארי)
  • 1/2 כוס שמן קוקוס מומס
  • 1/2 כוס חמאת קשיו או חמאת שקדים
  • 1/3 כוס מייפל טהור
  • 1/3 כוס מיץ לימון (עדיף כמובן סחוט טרי)
  • 2 כפיות תמצית וניל

לציפוי:

  • מעדן דומדמניות שחורות או מעדן פירות יער ללא סוכר (כלומר ללא תוספת סוכר)

מה עושים עם זה:

  1. מכינים את התחתית: מכניסים את הקוקוס והאגוזים/שקדים למעבד מזון ובכמה פולסים טוחנים אותם דק (להזהר שלא יהיה משחתי רק פירורים קטנים)
  2. מוסיפים למעבד המזון את התמרים וטוחנים בפולסים עד שנהיה מסה פירורית אבל אחידה
  3. מצפים את תחתית התבנית בנייר אפייה ומשטחים ומהדקים את מסת האגוזים והתמרים לתחתית
  4. מלית הגבינה: שמים את כל החומרים במיקסר עם וו הבלון להקצפה, ומקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קצפת יציבה.
    איך יודעים שהיא יציבה: מרימים עם האצבע או את וו הבלון ואם נשארת טיפה תלויה באוויר שלא נשפכת ישר חזרה לקערה – אתם יודעים שזה יציב.או
  5. מלית הקשיו: במעבד מזון שמים את הקשיו, קרם הקוקוס, חמאת קשיו ושמן הקוקוס וטוחנים במהירות גבוהה עד למרקם חלק
    אם יש לכם בלנדר אז עדיף להשתמש בו, מוסיפים את מיץ הלימון, המייפל ותמצית הוניל וטוחנים שוב עד למרקם חלק לגמרי.
  6. את המלית הרצויה שופכים לתבנית על תחתית האגוזים והתמרים ומעבירים להקפאה ל 12 שעות לפחות
  7. חצי שעה לפני ההגשה מוציאים מהמקפיא ומורחים מעל בנדיבות את אחד ממעדני הפרי* אפשר במקום מלית הגבינה שכאן, להשתמש במלית גבינה מהמתכון של עוגת הגבינה פירורים.אם העוגה מתחילה לאבד מעט צורה – פשוט תחזירו אותה למקפיא

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כדאי לדעת על התערובות שלנו

הכי טרי שיש

התערובות נטחנות ונארזות בסמוך למשלוח -
אין אצלנו תבלינים שעומדים על המדף

התערובות שלנו כשרות

כשרות בד"צ בית יוסף ורבנות צפון השומרון.
חלק מהמוצרים עם כשרויות מקומיות

מומלץ לאחסן במקום נגיש

כדאי לשמור את התערובות במקום שבו הן יהיו זמינות
לשימוש יומיומי

גם הקופסאות מועילות

הקופסאות אטומות לשמירה על הטריות ומתאימות
למגוון שימושים בבית

אולי תאהבו גם:

סל קניות
0
    0
    הסל שלך

    הסל שלך ריק כרגע

    הגיע הזמן למלא אותו (ואת הבית!) בטעמים ובריחות נפלאים
      אופן המשלוח
      מה הקופון שלך?
      חנות
      0 הטעמים המועדפים שלי
      0 פריטים עגלה
      החשבון שלי
      לקוחות יקרות ויקרים – יצאנו לחופשת החג

      אנחנו מאחלים לכם חג רגוע ומתובל בכל טוב
      החנות האינטרנטית אומנם ממשיכה להיות פתוחה
      אך שירות הלקוחות והמשלוחים יחזרו לפעול ב 30.4

      • הרשמה
      שכחת סיסמה? אין בעיה. מייד נשלח לך מייל שיסדר את זה
      דילוג לתוכן