נכון כבר כתבתי על זה שהעולם נחלק לאלה שאוהבים עוגות גבינה קרות ולאלה שאוהבים עוגות גבינה אפויות?
אז אני מאלה שמאוהבות בעוגות גבינה קרות.
משהו במרקם של האפויות פחות עושה לי את זה
ואחרי המלכה האם עוגת גבינה פירורים, מגיעה הנסיכה – עוגת גבינה עם אוכמניות
לא צריך לאפות אותה בכלל. ואפילו עשיתי אותה בגרסא טבעונית. יש יותר מזה??
התחתית של שתי העוגות זהה. המילוי שונה.
המתכון מתאים לתבנית 24 עגולה.
כל המוצרים שצירפתי למתכון – נמצאים אצלנו בחנות האינטרנטית ומומלץ פשוט להוסיף אותם לסל.
אם אתם נמנעים ממוצרי חלב או שיש לכם אורחים טבעוניים ואתם רוצים לפנק אותם בעוד משהו מתוק אז תציעו להם
נגיסי טחינה וקרמל