מתכונים של איילת

קטגוריות:

לבחירת קטגוריות מתכונים
Site Logo

המתכונים של איילת

נקה קטגוריות

כתיבת תגובה

סלט כרוב ושומר

סלט כרוב ושומר

סלט כרוב ושומר

זה סלט כל כך פשוט וקליל שמחבר שני חומרי גלם שכל אחד מהם בנפרד הוא בסיס לסלט טעים ורענן בפני עצמו

מה שהופך את השילוב של שניהם לטעים במיוחד

הסוד בעיני הוא בחיתוך הירקות לרצועות דקות ולא גסות וגם לא להתפתות כאן למעבד מזון מכל סוג שהוא

זה מאפשר לקבל ביס קריספי ואניסי במינון המדויק.

לזה תוסיפו עשבי תיבול טריים קצוצים כמו פטרוזיליה ונענע

תתבלו עם מלח מתובל, המלח של סופגי או שום לימוני

שמן זית כמובן, מיץ לימון

ותערובת תבלינים: התערובת של טליה או תערובת טנאסיס וגם ספייסי עדנה תהיה מדהימה כאן

אתם כמובן יכולים להוסיף עוד טעמים שיעשירו את הסלט ויתנו לו עוד כיווני טעם:

חגיגת עגבניות בתיבול, פלחי תפוז או קלמנטינה במרכיבים, פרוסות או קוביות קטנות של תפוח ירוק חמצמץ וגם עלי זעתר טרי.

בניגוד לסלטי כרוב רבים שאפשר ואף רצוי להכין ולתבל מראש כדי שהכרוב יתרכך ויספוג טעמים, כאן אתם רוצים את הירקות כמה שיותר פריכים.

אז אפשר לחתוך הכל מראש אך לערבב ולתבל סמוך להגשה.

ומילה אחרונה על התבנית / קערה המופלאה הזו שהיא מעשי ידיה של שלי מקלייספוט

מה צריך?

מה עושים עם זה?

  1. בקערה מערבבים את הירקות והתבלינים
  2. מחממים מחבת קטנה וקולים בה מעט את אגוזי הלוז. מוציאים וקוצצים אותם
  3. מוסיפים את אגוזי הלוז לסלט, מוסיפים שמן זית ומיץ לימון, מערבבים, טועמים ומתקנים לתיבול ולטעם הרצויים.

המוצרים המרכיבים את המתכון:

+ -

התערובת של טליה

תערובת עשירה וקראנצ'ית לסלטים, גבינות, על מאפים ודגים

  • הוספה לסל
  • 1762
הוספה לסל
+ -

התערובת של טנאסיס

תערובת עשירה במרקמים וטעמים ומוסיפה צבע מדהים לסלטים, מאפים ודגים

הוספה לסל
+ -

אגוז לוז (בונדוק)

עשירים בסיבים תזונתיים, שומן וחלבון החיוניים לגוף ובתכולת ויטמין E גבוהה, נשנוש נהדר בפני עצמם, טבעיים או קלויים, ואפשר לשלבם בקינוחים, גרנולה ועוד

(מחיר ל100 גרם : ₪8.4)
הוספה לסל
  • |