מתכונים של איילת

קטגוריות:

לבחירת קטגוריות מתכונים
Site Logo

המתכונים של איילת

נקה קטגוריות

תגובות

  • מיכל

    בגה | 07.10.2019
    07.10.2019

    על איזו טמפ’ צריך להיות החום בתנור?

    • איילת ונציה

      בגה | 07.10.2019
      07.10.2019

      200 מעלות

  • מיכל

    בגה | 14.11.2020
    14.11.2020

    מה אפשר לשים במקום שום גבישי (שאין לי כרגע)?

    • ניסים מישר

      בגה | 25.11.2020
      25.11.2020

      שום רגיל כתוש או פשוט לוותר

  • הילה

    בגה | 12.09.2021
    12.09.2021

    האם צריך לשנות משהו במתכון, אם משתמשים בטוסקנה במקום בקציצות של ניסים? למשל שום גבישי, האם צריך באותה כמות? תודה!

    • איילת ונציה

      בגה | 13.09.2021
      13.09.2021

      הטעמים יהיו שונים, ואם משתמשים בטוסקנה צריך להוריד מלח

כתיבת תגובה

מתכון לעוף מושלם בתנור

מתכון לעוף מושלם בתנור

כמה פשוט להכין את העוף הזה: כל מה שאתם צריכים זו תערובת תבלינים, שמן זית, קצת מייפל או דבש (ממש לא חובה) ותנור.
שעה וחצי שעתיים והקסם הזה קורה.

עוף הוא מסוג חומרי הגלם שהוא כמו ספוג.
הוא סופח כל טעם וממש. ממש צריך להתאמץ כדי לקלקל מנה של עוף.

עוף בתנור הוא גם בשבילי תמיד טעמים של בית.

אני יודעת שהרבה פעמים נשים (בעיקר) מתלוננת שעם עומס מטלות, אין להן זמן לבשל. אז אני רק אניח כאן את איך שאני מבשלת בדר”כ.

בשעה 1:00 בצהריים נכנסתי הביתה אחרי יום עמוס משימות. העוף היה כבר מופשר במקרר.
הדלקתי את התנור
ערבבתי את העוף עם התיבול ושמן הזית.
העברתי לתבנית
הכנסתי לתנור
חזרתי לעיסוקיי עד שהבנות יחזרות מהגן.
2:30 הבנות כבר היו בבית אחרי הגן והתיישבנו לאכול.

ומה שאני הכי אוהבת זה לצאת מהקופסא.

לקחת תבלין לקציצות כמו הקציצות של ניסים ולתבל איתו עוף בתנור. אתם תתאהבו. בדיוק כמוני!

אפשר להגיש את העוף עם אורז, אני אוהבת עם אפונה עדינה של סנפרוסט. מניחים אותה בסיר, שופכים מעל כוס של חלב קוקוס, כפית מלח וכפית של קארי מסאלה ונותנים לאפונה להתבשל ברוטב, עד שהאפונה חמה ורכה.

ועוד טיפ אחד חשוב אחרון:
תגוונו בתערובות לעוףאפשר להשתמש בפילדלפיה, או בטוסקנה, או בתערובת ציידים, בתערובת על האש

ורגע לפני סיום עוד גיוון טעים ממש לעוף:
מערבבים 2 כפות של חוויאג’ למרק עם 1/4 כוס דבש, 2 שיני שום כתוש, כפית גדושה מלח ו 1/2 כוס שמן זית. מערבבים את העוף היטב עם משחת התבלינים ואופים בדיוק באותה הדרך.



ואם כבר עוף, הנה עוד כמה מתכונים ממש קלים וטעימים עם עוף: שניצל עוף ללא גלוטן, קארי ירקות עם עוףעוף מוקפץ

אז מה צריך:

מה עושים עם זה:

  1. בקערה קטנה שמים את כל מרכיבי התיבול ומערבבים היטב
  2. מעבירים את העוף לתבנית, שופכים מעל את התיבול עם שמן הזית ומערבבים את העוף היטב עד שיצופה לגמרי בתבלינים.
  3. מכסים את התבנית בנייר אפייה ונייר כסף ומכניסים לשעה לתנור שחומם מראש.
  4. אחרי שעה, מורידים את נייר הכסף והאפייה ומשאירים את התבנית ולהמשיך ולהצלות.
  5. אחרי שעה וחצי שעתיים מוציאים את העוף מהתנור ומגישים.

המוצרים המרכיבים את המתכון:

+ -

הטוסקנה של איילת

תערובת נפלאה לירקות שורש, עופות, בשר, חביתות, גבינות וסלטים

  • הוספה לסל
  • 1743
הוספה לסל
+ -

הקציצות של ניסים

תערובת מיוחדת שמתאימה במיוחד לקציצות שילדים אוהבים  

הוספה לסל
+ -

שום גבישי דק

תחליף אלגנטי לשום טרי, נותן את הטעם בלי העוקצנות והמרירות  

הוספה לסל
+ -

מייפל אורגני טהור GRADE B

מייפל אורגני טהור GRADE B בטעם עמוק וייחודי 473 מ"ל

(מחיר ל100 גרם : ₪16.5)
הוספה לסל