מתכונים של איילת

קטגוריות:

לבחירת קטגוריות מתכונים
Site Logo

המתכונים של איילת

נקה קטגוריות

כתיבת תגובה

בטטה מקורמלת בתבלינים

בטטה מקורמלת בתבלינים

זה התחיל ממתכון שהתגלגל ברשת ופורסם באתר וואלה…ולימים הסתבר שהוא מתכון של עז תלם

ואז החלטתי לשדרג עם התבלינים שאני אוהבת וזו הפכה להיות אחת התוספות האהובות בבית.

אז מה צריך?

ומה עושים עם זה?

  1. בתבנית, על נייר אפייה, מפזרים כפית גדושה של תערובת פילדלפיה ושל התערובת של ניר
    מעט מלח ים אטלנטי
  2. מזלפים בנדיבות שמן זית
  3. מניחים את חצאי הבטטה על התבלינים כשהקליפה כלפי מעלה ומזלפים גם מעליה שמן זית
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 250 מעלות למשך 40 דקות
    התוצאה: בטטה מקורמלת שמתמזגת עם הטעמים של עשבי התיבול בפילדלפיה וחמיצות הלימון הפרסי בתערובת של ניר
    עונג….

המוצרים המרכיבים את המתכון:

+ -

התערובת של ניר

התחליף המושלם למלח פלפל וגם הלימון הפרסי. נפלאה בסלטים, תבשילי ירקות, מוקפצים ועוד

הוספה לסל
+ -

פילדלפיה

מתאימה לכל תבשיל או מאפה, בשרי, צמחוני, סלטים חיים וירקות אפויים

  • הוספה לסל
  • 1743
הוספה לסל