
מתכונים של איילת
קטגוריות:
לבחירת קטגוריות מתכונים- ארוחות חג
- בשר
- דגים
- ירקות
- מתכונים ב10 דקות
- מתכונים לשבת
- עוף
- צמחוני / טבעוני
- קינוחים ומאפים
- תוספות
אגוזים מתובלים

על המתכון הזה, חשבתי לשים אזהרת התמכרות
זה מסוג המתכונים שאפשר להכין בכמה דקות, והם כל כך טעימים שקשה להניח להם עד שהקופסא פשוט נשארת ריקה.
אלה יכולים להיות כל אגוזים שתבחרו, קשיו, שקדים, אגוזי לוז ואפילו ערבוב ביניהם
כל עוד תמצאו את תערובת התבלינים שאתם אוהבים, ותיצרו איזון ממכר של מתוק, מלוח, טיפה פיקנטי ובעיקר טעים.
אפשר לשמור בצנצנת סגורה היטב בקירור לפחות שבועיים. וזה יהיה כיבוד נפלא ותוספת מיוחדת לסלטים
אגוזי מלך מתובלים
לאגוזי המלך השתמשתי בשילוב של תערובת על האש, מלח צ’ילי ומייפל. שילוב שיצר ביס שיש בו מליחות, מתיקות, חריפות קלה וטעם קל שמזכיר גריל. והכל יחד מייצר ביס כל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול.
שקדים מתובלים בתערובת המתוקה של איילת
בתיבול השקדים בחרתי את תערובת המתוקה של איילת מצד אחד, עם הטעם החורפי, קינמוני, חם, יחד עם מלח גריל שיש בו מעין טעם מעושן, מייפל (אפשר גם דבש) ושמן זית.עוד שילוב טעמים שיש בו ניגודים וחיבורים
קשיו מתובל בתערובת ונציה ופפריקה מעושנת
לתיבול הקשיו בחרתי שילוב תבלינים מלוחים ויצרתי מתיקות קלה בזכות אבקת הבצל. באופן לא מפתיע, זו הייתה הקערה הראשונה שהסתיימה.
עכשיו, זה תורכם להיות יצירתיים ולהשתעשע בתיבולים שונים לאגוזים ולשתף אותנו בקהילה ובאינסטגרם


אז מה צריך?
אגוזי מלך מתובלים בתערובת על האש
- 1 כוס אגוזי מלך
- 1 כפית תערובת על האש
- 1 כפית מייפל טהור
- 1 כפית שטוחה מלח צ’ילי
- 1 כף שמן זית / שמן קוקוס מומס / חמאה מומסת או מזוקקת
שקדים מתובלים בתערובת המתוקה של איילת
- 1 כוס שקדים
- 1 כפית תערובת המתוקה של איילת
- 1 כפית מייפל טהור
- 1 כפית שטוחה מלח גריל
- 1 כף שמן זית / שמן קוקוס מומס / חמאה מומסת או מזוקקת
קשיו מתובל בתערובת ונציה ופפריקה מעושנת
- 1 כוס קשיו טבעי
- 1 כפית תערובת ונציה
- 1 כפית מלח מתובל
- 1 כפית אבקת בצל
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- 1 כף שמן זית / שמן קוקוס מומס / חמאה מומסת או מזוקקת
מה עושים עם זה?
- מחממים תנור ל 170 מעלות
- בקערה, מערבבים יחד את כל המרכיבים עד שהאגוזים מצופים היטב בתבלינים
- משטחים בתבנית עם נייר אפיה ומעבירים לתנור ל 20 דקות.
- מידי פעם מערבבים ומוודאים שלא נחרך.
- מוציאים מהתנור, מצננים היטב ומעבירים לקופסא אטומה.
המוצרים המרכיבים את המתכון:
- |
| הצטרפו אלינו לקהילת התבלינים של איילת
-
הצטרפו אלינו לקהילת התבלינים של איילת |

כתיבת תגובה