שלום אורח
משלוח לנקודת איסוף חינם מעל 150 ש"ח      |    דברו איתנו משלוח לנקודת איסוף חינם מעל 150 ש"ח  
דברו איתנו

איזה תבלינים הכי מומלצים – נובמבר

איך מתחילים איתכם?

איך יודעים מה הכי כדאי להזמין מכל המגוון?

מידי חודש, אני עוברת על כל ההזמנות שנעשו בחודש שעבר וסוקרת את המובילים והנמכרים ביותר.

את אלה שהלקוחות שלנו הכי אהבו וחזרו וקנו אותם שוב ושוב.

ועכשיו, הגיע זמן סיכומי נובמבר.

נובמבר זה חודש כזה שמצד אחד יש בו כמה ימי חגיגות של קניות: SHOPPINGIL  שזה מיזם קניות האונליין שמקדם עסקים ישראלים ע"י גוגל וזאפ וגם כל החגיגות שאנחנו אוהבים להצטרף אליהם כמו בלאק פריידי וכאלה.

ונובמבר זה גם חודש עם רמזים לחורף. מתחיל להיות קר. מתכוני המרק נשלפים וכולם מחפשים תחליפים בריאים לאבקת מרק.

הדרך הכי פשוטה היא לבחור מכאן את מי שהכי נראה לכם ולהתחיל איתו ולדעת שאתם כבר מתחילים נכון.

ויש עוד דרך פשוטה להכיר אותנו והיא להזמין

מארזי ההכרות שלנו.

קופסא יפיפיה עם 9 תערובות בצנצנות אישיות וקטנות, עם כרטיסיות הסבר לכל תערובת. ככה מתחילים איתנו בקטן ויודעים עם מה להמשיך.

מארז הכרות עופרי מכיל תערובות וטעמים קצת יותר מוכרים עם עם הטאצ' האישי שלנו

מארז הכרות שי מכיל תערובות קצת יותר מתקדמות ומיוחדות שלנו.

אז הנה הרשימה של ה- נמכרים והכי אהובים

מלח מתובל

כמו בחודש אוקטובר גם החודש המלח המתובל שלנו מככב. והפעם בראש הרשימה. ובהחלט מגיע לו. מה עושים איתו? מתבלים איתו בכל מקום שבו הייתם שמים מלח רגיל ומקבלים בתמורה טעמים חדשים בסלט, בתבשילים ובמרקים. השילוב שלו עם אבקת הבצל יוצרים טעם מושלם של תחליף לאבקת מרק.

אבקת בצל

לא תערובת אבל החורף הזה אתם חייבים אותה במדף התבלינים שלכם. בצל מיובש שעבר טחינה לדרגת אבקה. היא מסמיכה, היא מביאה טעם של בצל בלי בצל, היא מחברת וקושרת ואפילו קצת ממתיקה בלי טיפת סוכר והיא בעיקר דואגת להיות זו שתעשיר את כל המרקים שאתם מתכננים להכין.

פפריקה מעושנת

הפעם הייתי חייבת לספר לכם שהיא מובילה ברשימה. פפריקה מעושנת היא למעשה פפריקה מתוקה שעברה תהליך עישון, נטחנה, ערבבנו אותה עם שמן זית והיא – היא הנשק הסודי שלכם בכל תבשיל, מרק, קדירה ורוטב. בכל מקום שאתם רגילים לשים פפריקה מתוקה, תנו נגיעה של פפריקה מעושנת ותגלו עולם חדש של טעמים.

הקציצות של ניסים

איך אפשר שהיא לא תהיה אצלכם כחלק מרשימת תבליני החובה? שילוב טעים משגע, שמתאים לא רק לקציצות אלא גם לירקות כתומים, מרקים כתומים, עופות בתנור וטופו מטוגן

תערובת גניש

התערובת הראשונה שלא הייתה ברירה אלא להענות לביקוש ולמכור אותה גם בחבילות של חצי קילו. תגידו מה עושים עם כל כך הרבה? משדרגים איתה כל מרק עוף או ירקות, מוסיפים אותה לחביתות, מתבלים איתה גבינות, סלטים או מוסיפים ליוגורט. בקיצור – עושר של מרקמים וטעמים.

חגיגת עגבניות

היא, האחות התאומה אך שונה של תערובת גניש. גם בה יש ירקות מיובשים (עגבניות, בצל ופלחי שום) וגם בה יש מלח ועשבי תיבול והשילוב הזה הוא פשוט תענוג בסלטים, בגבינות, במאפים וברטבים, אורז, פתיתים או דגים

חוויאג' למרק

אין הרבה מה לספר על התערובת הכל כך מוכרת הזו חוץ מאשר שהחודש היא בלטה פשוט כי השילוב שלה עם אבקת בצל ומלח מתובל נותן לא רק את הטעם אלא גם את הצבע שכולם מכירים מאבקת מרק סינטטית. היא פשוט עושה את זה באמיתי. ואם תערבבו אותה עם דבש, שמן זית ושום תקבלו משחה שיוצרת טעמים מופלאים על עופות, פרגיות ועם תפוחי אדמה

זעתר

הייתי מוכרחה כי הבנות שלי פשוט גילו אותו החודש ולא מפסיקות לאכול אותו עם כפית כשהוא מעורבב עם שמן זית. (של מסיק מגל כמובן). הוצאנו ממנו את השומשום כדי שגם מי שלא נוגע בזעתר, יוכל להנות ממנו, כן יש בו קצת מלח (חייבים אחרת זה לא יהיה אכיל) וקצת שמן זית והוא פשוט מושלם מושלם משולם. ואל תטעו. גם אם הוא קצת מאבד מהצבע שלו – תערבבו קצת ותחזירו אותו לחיים

לילו ספייס

כרגיל מככבת מידי חודש. פשוט כי היא האולטימטיבית לכל מנה שבה אתם רוצים שדרוג של טעם שיש בו גם קצת פפריקה וגם עשבי תיבול בלי לעמוד ולקצוץ כאלה. כל מנה וכל חומר גלם מקבל אותה באהבה ואין בה טיפה כמון אלא דווקא יש בה כורכום.

תערובת ונציה

אחותה הגדולה של הלילו ספייס, היא בדיוק אותה גברת רק בשינוי אחד של אדרת: יש בה כמון ולא כורכום. ויחד עם עשבי התיבול והפפריקה היא שילוב שיהיה נפלא לתבל איתו גם פשוט….טחינה

תערובת הטוסקנה של איילת

מה כבר לא נכתב ונאמר על התערובת המדהימה הזו שיש בה את כל מה שצריך: מלח, שום, פלפל שחור, קצת פפריקה, זרעי כוסברה ורוזמרין. דגים, חביתות, סלטים, גבינות, אורז, פסטות, נתחי בשר, עופות. באמת. כל מקום. כל חומר גלם. איתה מכינים אוכל טעים באפס מאמץ

אבקת שום שחור

החודש הכרנו לכם את השום השחור. חומר גלם שהופך לתבלין ומביא צבעים וטעמים חדשים ומיוחדים לכל תבשיל מנה או חומר גלם שתבחרו. היא למעשה שיני שום שחור שיובשו ונטחנו. מלכתחילה השום השחור הוא מוצר מאד לח ולכן גם האבקה עד כמה שהיא יבשה יש בה נטייה ללחות ולהתגבשות כי היא לגמרי נקייה. אל דאגה. אפשר לגמרי להשתמש בה גם כשהיא קצת מגובשת ולכן ממש חשוב לשמור אותה סגורה ואטומה. איפה? ברטבים, בדגים, עם ירקות, במאפים, על נתחי בשר, במוקפצים.

המתוקה של איילת

זו התשובה הפרטית שלי לפמפקין ספייס. יצרנו שילוב שסוחף מחמאות, והיא מתאימה כל כך לעוגות ועוגיות אבל גם לתבשילי קדירה וירקות בתנור

התערובת של טליה

בקרוב, כנראה גם לה תהיה גרסה של 500 גר' רק כי אנשים "מתלוננים" שעד שהם מגיעים לבשל איתה היא כבר נגמרה. פשוט כל כך לנשנש אותה ישר מהקופסא. שילוב של שקדים ועשבי תיבול. מופלאה בסלטים, גבינות, אורז, ומסתבר שגם במרקים. סוג של תחליף לשקדי מרק

תערובת שקדים ותבלינים

תערובת שווארמה

היא אחת התערובות הכי מפתיעות שיש. מישהי שהריחה אותה אמרה בלי לדעת, שזו תערובת שפשוט מושלמת לירקות בתנור ולתבשילי עדשים. לא היה לה מושג שמדובר בכלל בתערובת לשווארמה. זה היופי שלה. מפתיעה אפילו במרקים

תערובת הקייג'ון של איילת

עולם שלם של טעמים ומרקמים זה כאן. גם פפריקה גם פלפלים גם בצל מיובש גם גרגרי חרדל גם עשבי תיבול ולאחרונה, לבקשת הקהל החלטנו שאת גרגרי הכוסברה שבה, נגרוס כדי שהם לא יבלטו מידי בתבשילים, ברטבים ועם הבשר או הדגים. אתם מוכרחים לנסות אותה!

ובממרחים:

כיכבו החודש ממרח ארטישוק וממרח לימונים כבושים.

אישית, חוץ מלמרוח אותם, אני אוהבת להשתמש בכל אחד מהם כבסיס לרוטב עבור סלטים.

ממרח הלימונים הכבושים מככב אצלי גם בתבשילי דג ובבסיס לפאי רועים.

ואיפה שומרים את כל התבלינים שלנו?

ההמלצה היא כמובן במקרר כדי לדאוג שהם יישארו לכם טריים לאורך זמן. באריזה המקורית והאטומה.

אבל אפשר גם לחלק לכאלה שהם בשימוש תכוף יותר ואז אותם תשמרו במגירה או בארון ואת השאר למקרר

הממרחים – יכולים להיות במזווה חשוך עד לפתיחה ואז למשך 10 ימים במקרר.

נתראה במומלצים של חודש הבא

וכאן תוכלו לקרוא את מומלצי החודש הקודם.

 

 

לפוסט הזה יש 2 תגובות

  1. תבלינים מושלמים לא נכנס אלינו שום דבר אחר!
    שימי לב שכתבת מתחת לזעתר שהוצאתם את הזעתר, ואני מניחה שהתכוונת שהוצאתם את השומשום…

    1. אכן 🙂 ותיקנתי. תודה על תשומת הלב והמילים החמות

כתיבת תגובה

נרשמים לניוזלטר שלנו ומקבלים:

כל מה שאפשר לעשות עם התבלינים, מתכונים מעולים והנחות מיוחדות לחברי מועדון!

(אנחנו לא אוהבים להספים, אפשר לצאת מתי שרוצים)


סגירת תפריט
Wishlist 0
Continue Shopping
×

עגלת קניות